Magántanítás
Ki vagyok én?
Biológus, biofizikus és leendő gyógypedagógus. 
Gyerekkorom óta bennem van a tanítás vágya, mégis kutatói irányban tanultam tovább. Egyetemista koromban, közel 10 éve kezdtem diákokat korrepetálni. Annyira szerettem, hogy eldöntöttem, főállásban is ezzel szeretnék foglalkozni, így 2019 őszén elindítottam a Krétablogot. 

Reál tárgyakat tanítok. Mindig is ezek érdekeltek igazán: szeretek számolni, gondolkodni, elemezni, felfedezni, átlátni. A biológia, a kémia és a fizika, amit az iskola három különböző tantárgyként tanít, számomra egy rendszert alkot. Talán ezért is vonzanak annyira a határtudományok, főleg a biokémia, a molekuláris biológia és az élettan. 

Az intuitív tanítás ösztönzött arra, hogy gyógypedagógiát kezdjek el tanulni. 2023-ban fél évet töltöttem Belgiumban egy gyakorlati képzésben, ahol arról tanultam, hogy hogyan lehet a kreativitást a tudás-, képesség- és személyiségfejesztés eszközeként alkalmazni. A gyógypedagógiában a pszichopedagógia, azon belül is a személyiségfejlődés, az önismeret és a pályaválasztás érdekel leginkább. 
Mit jelent számomra a tanítás?
Inspirációt.
A tanítás arra inspirál engem, hogy a tudásomat újra és újra szétszedjem és összerakjam, más és más oldalról nézzek rá: mindig az adott diák szemével. 
A tanításban az én célom is éppen ez: inspirációt adni a tanítványaimnak. Szeretném megadni mindenkinek azt a sikerélményt, hogy meg tudják érteni és el tudják sajátítani azokat az ismereteket, amelyekkel az iskolában nehézségeik vannak. Szeretném arra inspirálni őket, hogy kíváncsiak legyenek a világra, és meglegyenek az eszközeik ahhoz, hogy fel is fedezhessék azt. 

A mai világban az előrejutás kulcsa az információ elérésének, megértésének és alkalmazásának képessége. A kritikus gondolkodás és a helyesen érvelés készsége ritka kincs. Rendkívül fontos a gazdag szókincs, és az erre épülő alapismeretek. A hozzám forduló diákoknak igyekszem megadni azt, amit a hagyományos iskolarendszer egyre kevésbé képes: a kellő figyelmet, türelmet és a tantárgyak szeretetét.
Miért engem válassz?

Kicsiknek és nagyoknak

Korrepetálás és felkészítés az általános iskola első osztályától az érettségin át az egyetemig.

Egyedül vagy barátokkal

Ha egy osztályból, évfolyamról többeteknek is szüksége lenne a segítségre, egyszerre hárman is jöhettek.

20 éve a természettudományok bűvöletében

Én nem egy egyszakos tanár vagyok: együtt látom a biológiát, a kémiát, a fizikát, a földrajzot és a matematikát. Kutatóként a természettudományok gyakorlatát is ismerem. Igyekszem szemléletesen, gyakorlati példákon keresztül megmutatni, hogyan áll össze a sok mozaikdarab egyetlen egésszé.

Kényelmes fizetés

Fizethetsz készpénzben, bankkártyával (személyesen és online), illetve átutalással is. A befiztésekről elektronikus számlát állítok ki, hogy ne kelljen papírokkal vesződni.

Vélemények diákoktól, szülőktől

Az angol órák nagyon hasznosak és érdekesek voltak. A megszerzett tudást a munkám során napi szinten használom.

Zoltán

/munkahelyi, műszaki angol/

Nagyon szerettem Bori óráit, nem volt bennem feszengés mit tudok- mit nem, kapok-e letolást vagy sem érte :D Mindenben segített, az online órák is szuperek voltak, ne idegenkedjetek tőle, én is hamar megszoktam és belejöttem a Skype órákba. Türelmes, kedves, keressétek bátran!

Éva

/fizika, emelt szint/

Kedves Krétablog! Köszönjük szépen a segítséget, nagyon sokat jelentett az angol korrepetálás fiam számára iskolaváltás során. Az előző iskolában nem tanultak nyelvet, így szükség volt szakszerű segítségre. Az új iskolában sikerült pár hónap alatt behozni a lemaradást és felzárkózni.

Nóra

/angol, általános iskola 5. osztály/

Az órák tartalmasak, teljes mértékben személyre szabottak, s ezáltal megkönnyítik a tanulást. Szintnek megfelelő ütemben haladunk, a házi feladatok változatosak és mindig ellenőrzésre kerülnek. Jó érezni a fejlődést és a magabiztosabb angol nyelv használatot! :)

János

/általános angol/

A 14 éves fiam miután elkezdett a külön matematikára járni új értelmet nyert ennek a tantárgynak a fogalma!

Melinda

/matematika/

Felvételi felkészítőre jártam Borihoz, biológia és kémia órákat vettem tőle. Nagyon szerettem oda járni, mert mindent türelmesen és érthetően elmagyarázott.

Fanni

/biológia, kémia, 8. osztály/

Kedves Bori! Én, az angol nyelv elsajátításában kértem a segítségedet. Jártam már nyelviskolába, ahol 8 fős csoportban tanultunk. A problémám ezzel az volt, hogy a tanárnak kevés ideje jutott egy-egy diákra.A krétablog kis létszámú csoportjaiban sokkal nagyobb figyelem irányul mindenkire.Ami pedig az órákat illeti, laza, jó hangulatú, jól megtervezett tematika mentén halad, és nagyon sok sikerélményt ad.

Ferenc

/általános angol, munkahelyi angol/

Hol zajlanak az órák?

A személyes órákat Miskolcon tartom.

Árak

Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Árajánlatot mindig egyénileg adok, mert az ár függ az óra hosszától, és az együttműködés típusától.

Korrepetálás: általános és középiskola

10.000 Ft / 90 perc.

Korrepetálás: egyetem

15.000 Ft / 90 perc

Érettségi felkészítés

12.000 Ft / 90 perc

Kapcsolat





A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elérhetőségek

Instagram

kretablog

Email

magántanításhoz: kretablog.mt@gmail.com

életmód mentoráláshoz: kretablog.em@gmail.com

Fontos információk

  • A Krétablog egy vállalkozás, ezért minden befizetésről számlát adok. Ha máshogy nem kéred, akkor elektronikus számlát állítok ki.
  • A tevékenységem nem minősül szervezett oktatási formának, így sem bizonyítványt, sem tanfolyami tanúsítványt kiállítani nem áll módomban.
  • Az óra az egyénileg egyeztetett időpontban kezdődik.
  • Az órák hossza általában 90 perc, de ettől egyéni igények szerint eltérhetünk.
  • Az órák pontosan kezdődnek. Kérlek érkezz időben, mert ha jönnek utánad, akkor nem tudom tovább tartani az órát.
  • A maximális létszám 3 fő, online óra esetén nincs limit.
  • Órát lemondani a megbeszélt időpont előtt 24 órával ingyenes, utána az órát akkor is ki kell fizetni, ha nem lett megtartva.
  • Kérlek, hogy betegen ne gyere órára.